Diffuser Bak Racing V.4 Bmw M140i 17-19

MaxtonSKU:BM1F20FMCNC-RS4BRB
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.299,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med Diffuser Bak Racing V.4 BMW M140i 17-19

Bygget for Langvarig Holdbarhet og Fleksibilitet

Denne diffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien, spesielt for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet er gjenstand for strenge kvalitetskrav og er TÜV- godkjent, noe som sikrer den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet det er laget av. Diffuseren vil gi et dramatisk bedre utseende bak på bilen, det er ingen ekstra trinn så du kan være trygg på at denne oppgraderingen vil gi bilen din en sterkere og mer robust kroppsstruktur.

Enkel Installasjon

Den kommer i tillegg leveringklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert, og vi er sikre på at du vil sette pris på den enkle og problemfrie installasjonsprosessen.

Kjøp fra pålitelig Leverandør av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan stole på at du kjøper varene dine fra en pålitelig kilde. Gjør et trygt kjøp, og opplev en merkbar forskjell i bilens ytelse og utseende med Diffuser Bak Racing V.4 BMW M140i 17-19. Så vent ikke lenger, oppgrader bilen din i dag.