Sidesplitters Bak Bmw 1 F20/F21 M-Power Facelift

MaxtonSKU:BM-1-F20F-M-CNC-RSD1A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak BMW 1 F20/F21 M-Power Facelift

ABS-plast Diffuser: Kvalitetsmateriale for Din BMW

Denne diffuseren er produsert fra kvalitets ABS-plastic, som er et populært materiale innenfor bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og forskjellige karosserideler. Produktet har vært gjennom strenge kvalitetskrav, og er TÜV-godkjent for å garantere høy holdbarhet, fleksibilitet og materialkvalitet. Med denne diffuseren vil din BMW 1 F20/F21 M-Power facelift få et betydelig bedre utseende.

Bilmodifikasjon med Enkel Monteringsprosess

Denne diffuseren kommer klar for montering med alle nødvendige deler og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det gjør modifikasjonsprosessen enkel og problemfri. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør denne komponenten ideell for selv den mest uerfarne bilentusiast.

Maxton Design Autorisert Distributør

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Selv om vi er basert i Norge, er vi dedikerte til å levere kvalitetskomponenter og utmerket kundeservice til alle BMW eiere og bilentusiaster over hele landet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om vårt produktutvalg eller trenger hjelp med monteringen.