Diffuser Bmw M135i F20 11-15

MaxtonSKU:BM-1-F20-M-RS1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.399,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser BMW M135i F20 11-15: En Utmerket Biloppgradering

Diffuser BMW M135i F20 11-15 er en eksepsjonell auto-del designet for å forbedre bilens utseende og effektivitet. Laget av ABS-plast, er denne diffuseren kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, noe som er ideelt for bilindustrien.

Kvalitet og Holdbarhet

Denne Bil diffuser oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV- godkjent. ABS-plasten som den er laget av, er det samme materialet som brukes i fremstillingen av fabrikkstøtfangere og andre deler av bilens karosseri, noe som understreker dens robusthet og holdbarhet. Dette gjør vår diffuser til et av de mest pålitelige biloppgraderingsproduktene på markedet.

Forbedret Utseende og Enkel Installasjon

Denne BMW diffuser er designet for å gi bilen din et drastisk bedre utseende. Med denne diffuseren ser bakparten på din BMW M135i F20 11-15 mer elegant og polert ut. Installasjonen er enkel med tydelige instruksjoner og nødvendige monteringselementer inkludert. Det er ingen ekstra trinn involvert som gjør prosessen problemfri.

Offisiell Distributør av Maxton Design

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Deres produkter er synonymt med kvalitet og pålitelighet, og vi er glade for å gjøre deres biltilbehør tilgjengelig for våre norske kunder.