Bakfanger leppe V.2 Bmw M135i F20 11-15

MaxtonSKU:BM-1-F20-M-RSD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger leppe V.2 for BMW M135i F20 11-15

Denne Bakfanger leppe V.2 for BMW M135i F20 11-15 er perfekt for deg som ønsker å gi bilen din et drastisk bedre utseende, samtidig som du beholder kvalitet og funksjonalitet. Vårt produkt er både attraktivt og funksjonelt, slik at du får mest mulig ut av kjøretøyet ditt.

Holdbarhet og kvalitet på høyeste nivå

Leppen er laget av ABS-plast, et materiale som brukes mye i bilindustrien til å lage fabrikksstøtfangere og andre karosserideler. Vi sikrer kvalitet på høyeste nivå ved å gjennomgå strenge kvalitetskontroller og TÜV- godkjenninger. Dette bidrar til å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og styrken i materialet produktet er laget av.

Lett å montere med medfølgende instruksjoner

Denne leppen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn. Du kan enkelt montere den på din BMW M135i og nyte den drastiske forbedringen det gir til utseendet på bilen din.

Offisiell forhandler av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Med vår solide bakgrunn og erfaring i bilbransjen, kan du være trygg på at du får et kvalitetsprodukt hver gang. Kjøp din Bakfanger leppe V.2 for BMW M135i F20 11-15 i dag og la bilen din skille seg ut fra mengden med stil.