Spoiler Cap V.1 - Volvo V70 Mk3 07-13

MaxtonSKU:VO-V70-3-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap V.1 - Volvo V70 Mk3 07-13

passer til:

Volvo V70 Mk3 2007 - 2013

Komplett Sett Inneholder:

  • Spoilerforlengelse Med 3M BÅND
  • Avfettningsklut

Spoilerhette passer bare med stor spoiler-versjon

Maxton Design er et merke som har vært på bilmarkedet i lang tid. Spesialiteten til denne polske produsenten er produksjon av glatte og innovative høykvalitets optiske tuning deler. I selskapets produktsortiment vil du finne mange spoilere, støtfangere, splitters, sideskjørt og diffusorer som kan brukes til å styrke maskinenes aerodynamikk og forfriske utseendet samtidig. Maxton Design tuning kan installeres i et stort antall forskjellige kjøretøymerker takket være at produsenten har sikret en ledende posisjon på verdensmarkedet. En av de mer interessante elementene dedikert til Volvo V70 Mk3 er dette produktet i form av en spoilerhette. Hetten er veldig lett å installere og krever ingen ekstra maling.

Hvorfor er det verdt å vurdere kjøp av Volvo V70 Mk3 spoiler cap?
- Det er sertifisert med TÜV Materialgutachten
- det er beskyttet mot Uv-stråling
- det er motstandsdyktig mot fuktighet
- det trenger ikke å males
- det kommer i en rekke overflateutseende

Spoilerhetten dedikert til Volvo V70 Mk3 er enkel å montere. Den vil være mest presentabel sammensatt med en bakre splitter, sideskjørt, og en frontsplitter. Produktet er tilgjengelig i teksturert, glossy, eller karbon overflatefinish. Spoileren får luftstrømmen rundt karosseriet til å utøve høyere trykk på bakakselen som resulterer i at bilens trekkraft blir forbedret. Hetten vil bidra til et mer interessant racingutseende for din Volvo V70 Mk3 og vil bli en pen finish til total tuning.

Denne Volvo V70 Mk3 spoiler cap er en av mange Abs-lagde gjenstander i vår butikk. Materialet viser kvaliteter som gjør det perfekt egnet for produksjon av bilkomponenter av mange forskjellige typer. Abs er holdbart, fleksibelt og uutsatt for hardt vær. Det er TÜV-sertifisert, og belagt med et Uv-avvisende lag. Dette Maxton Design elementet passer for installasjon og har fått TÜV Materialgutachten sertifikat.