Frontleppe Audi TT Mk2 ( For Standard Støtfanger )

MaxtonSKU:AU-TT-2-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Audi TT Mk2 for Standard Støtfanger: Høye Kvalitets Oftering fra Maxton Design

Gi din Audi TT Mk2 en ny, drastisk estetisk oppgradering med vår Frontleppe for Standard Støtfanger. Gjør bilen unik med denne holdbare, men elegante løsningen. Laget med høy kvalitet ABS plast, gjenkjent og brukt bredt i bilindustrien, denne frontleppen er designet til å vare.

Holdbare Kvalitet og Øverste Fleksibilitet

Vår Frontleppe er resultatet av strenge kvalitetstester og TÜV godkjenning, noe som sikrer sin holdbarhet og høy fleksibilitet. ABS plast er det foretrukne materialet for bilprodusenter til å lage fabrikkstøtfangere og karosserideler, og vi har brukt det samme materialet for å sikre at produkter samsvarer med den beste standarden.

Sømløs Monteringsprosess

Din nye Frontleppe for Standard Støtfanger kommer monteringsklar rett ut av boksen. Med klart definerte instruksjoner og alle nødvendige monteringselementer, garanterer vi en enkel og effektiv monteringsprosess uten noen ekstra trinn.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi de beste automotive styling løsningene for deg. Oppgrader din bilopplevelse med vår Frontleppe for Standard Støtfanger i dag.