Spoiler Audi R8 I

MaxtonSKU:AU-R8-1-H1FP
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris34.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Audi R8 2006 - 2015: Perfekt for Biloppgradering

Elske din Audi R8? Ta det til neste nivå med vårt høykvalitets spoiler sett. Dette settet er designet spesielt for Audi R8 2006 - 2015 modeller. Laget med precision og dedikasjon, den passer perfekt til din Audi’s estetikk. Produktet er laget av glassfiber, et materiale som er sterkt, fleksibelt, og kan motstå både lave og høye temperaturene uten å deformeres.

Maxton Design: Kvalitetsdeler for din Audi R8

Gjør bilen din til den beste med våre glassfiberdeler. Dette settet inneholder en spoiler med håndtak. Alle deler er nye, noe som garanterer en oppgradering uten problemer. Produktene kommer uferdige og krever forberedelser og prøvemontering før maling. Og for å sikre en sømløs montering, anbefaler vi at installasjonen overlates til en ekspert.

Tuv MATERIALPRØVING sertifisert

Gjør bilen din til den beste med Maxton Design. Hvert produkt er TÜV MATERIALPRØVING sertifisert, noe som betyr at du kan stole på kvaliteten og sikkerheten til våre deler. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi garantere at du får de beste delene og den beste servicen.

Få neste nivå av biloppgradering med vår Spoiler Audi R8 2006 - 2015. Oppdag den robuste og bestandige naturen til våre glassfiberdeler. Bestill nå for å få en personlig touch på din Audi R8.