Spoiler Cap Audi S8 D4 15-17

Spar 600,-
MaxtonSKU:AU-S8-D4-CAP1T-D
Ingen anmeldelser

Produktoverflate: TEKSTUR
Pris:
Salgspris1.199 kr Ordinær pris1.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi S8 D4 15-17

Leter du etter en måte å forbedre utseendet på din Audi S8 D4 15-17? Da trenger du denne stilige spoiler capen. Den vil gi bilen din et sporty og unikt utseende, samtidig som den forbedrer aerodynamikken for bedre kjøreytelse.

Holdbar og solid konstruksjon

Vår spoiler cap er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer lang levetid og god beskyttelse mot vær og slitasje. Den er designet spesifikt for Audi S8 D4 15-17, og passer perfekt uten behov for modifikasjoner.

Enkel installasjon

Du trenger ikke å være en profesjonell mekaniker for å montere denne spoiler capen. Med enkle verktøy kan du gjøre installasjonen selv på kort tid. Du får også en detaljert bruksanvisning med i pakken for å veilede deg gjennom prosessen.

Forbedret aerodynamikk

Denne spoiler capen er ikke bare et stiltilbehør, den har også en funksjonell effekt på bilens aerodynamikk. Ved å redusere luftmotstanden kan den forbedre kjøreytelsen ved å øke stabiliteten på høye hastigheter og bidra til bedre drivstoffeffektivitet.

Skap ditt eget uttrykk

Gjør din Audi S8 D4 15-17 unik med denne spoiler capen. Du kan velge mellom forskjellige farger og finisher for å matche din personlige stil og preferanser. Skap et bilde som skiller seg ut på veien!

  • Passer til: Audi S8 D4 15-17
  • Materiale: Høykvalitets ABS-plast
  • Farge: Svart
  • Enkel installasjon uten modifikasjoner
  • Forbedrer bilens aerodynamikk