Rear Side Splitters V.2 Audi S8 D4 Facelift

MaxtonSKU:AU-S8-D4-RSD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

V.2 Audi S8 D4 Facelift Rear Side Splitters

Introduksjon til vårt robuste og pålitelige produkt, V.2 Audi S8 D4 Facelift Bakside Splitters. Laget med det formålet å forbedre bilens estetikk og ytelse. Dette produktet er laget av høykvalitets ABS-plast et kjent materiale i bilindustrien for produksjon av fabrikkfjernere og andre karosserideler.

Innovativt Design & Premium Materialer

Produktets design og materialer er nøye tatt vare på. Med lang og kvalitetssikret holdbarhet, maksimerer dette splitter produktet fleksibiliteten og holdbarheten til bilen din. Dette takket være de strenge kvalitetskravene og TÜV-godkjenningen dette produktet er underlagt.

Perfekt Passform & Enkel Installasjon

Denne splitteren kommer som en komplett pakke som er klar til montering, inkludert alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Den perfekte passformen vil gi et drastisk bedre utseende bak på bilen din, og du trenger ikke ta ekstra trinn for å installere den.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Dette garanterer at du får et splitterprodukt av høy kvalitet, rett fra en betrodd og anerkjent kilde.