Frontleppe V.2 Volvo S60 R-Design Mk2 14-18

MaxtonSKU:VO-S60-2F-RDESIGN-FD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.2 Volvo S60 R-Design Mk2 14-18

Gi din Volvo et drastisk bedre utseende når du installerer vår Frontleppe V.2 Volvo S60 R-Design Mk2 14-18. Hver Frontlepp er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som hyppig benyttes i bilindustrien for å lage støtfangere og andre karosserideler. Med sitt strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning, er det garantert at dette produktet vil opprettholde sin holdbarhet og fleksibilitet over tid.

Kvalitet og holdbarhet

En Frontleppe V.2 Volvo S60 R-Design Mk2 14-18 er mer enn bare et estetisk tillegg – det er laget for varighet. Vårt mål i produksjonen er å sikre at hver Frontleppe består krevende kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent. Det er nettopp dette som gjør dette produktet til et sikkert valg for hver bilentusiast.

Lett å montere

Vi har laget denne Frontleppen så brukervennlig at det ikke er nødvendig med noen ekstra trinn for montering. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Dette sikrer at du enkelt kan gi din Volvo en drastisk makeover uten noe problem.

Offisiell Maxton Design Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi tilby den høyeste kvalitet og designaffordability på markedet. Dette produktet setter standarden for hva vi forventer av kvalitetsdeler for bilindustrien.