Sidesplittere Bak Audi A6 C7 Avant S-Line/ S6 C7 Facelift

MaxtonSKU:AU-A6-C7F-SLINE-AV-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Audi A6 C7 Avant S-Line/ S6 C7 Facelift

Maxton Design diffuseren for Audi A6 C7 S-Line / S6 C7 Facelift gjør en drastisk forskjell på utseendet bak på bilen. Produktet er utformet til de mest intensive standardene; materialer, holdbarhet og fleksibilitet er alle TÜV-godkjent. Laget av ABS-plast, en meget anvendt materiale i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Toppkvalitet og holdbarhet garantert

Alle komponenter gjennomgår strenge kvalitetskontroller. Dette er for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten til ABS-plasten det er laget av. Vi er stolte av å kunne tilby TÜV-godkjente produkter fra Maxton Design, en anerkjent leder i biltilbehørindustrien.

Enkel montering med alt du trenger

Diffuseren kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig for å montere denne Audi A6 C7 Avant S-Line / S6 C7 Facelift diffuseren.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Handle med tillit, og oppgrader din bil med våre kvalitetsdeler.