Frontleppe Racing Audi S6 / A6 S-Line C7 FL

MaxtonSKU:AU-S6-C7F-FFD1FP
4 anmeldelser

Pris:
Salgspris7.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe Racing Audi S6 / A6 S-Line C7 Fl: Eksklusiv og Funksjonell

Frontleppe Racing Audi S6 / A6 S-Line C7 Fl, et flaggskip produkt i Maxton Design-serien, er det ideelle stylingelementet for din bil. Dette er ikke bare en frontsplitter i første klasse, det er et produkt som fortjener grundig oppmerksomhet hvis du er eier av en Audi S6 / A6 S-Line C7 Fl.

Utviklet med presisjon for Audi S6 og A6 modeller

Frontleppe Racing Audi S6 / A6 S-Line C7 Fl passer perfekt til Audi S6 C7 Facelift Sedan/ Avant 2015- 2017 og Audi A6 S-Line C7 Facelift Sedan/ Avant 2014- 2017. For optimal tilpasning, klipp nedre delen av støtfangeren før montering. Hele produktet er laget av laminat (Grp), og er dekket med et lag med primer, klar til å bli malt til ønsket farge.

Kvalitetsmaterialer og forbedret aerodynamikk

Vårt fokus er på kvalitet og ytelse. Dette er grunnen til at frontsplitteren er laget av høykvalitets glassfiber. Den styrker aerodynamikken til bilen din for en forbedret kjøreopplevelse. Husk å sjekke passformen til elementet før maling for å sikre perfekt passform med kjøretøyet.

TÜV Materialgutachten-sertifisering for troverdighet

Audi S6 / A6 S-Line C7 Fl frontsplitter er TÜV Materialgutachten-sertifisert for å garantere optimal sikkerhet og ytelse. Så mens den gir bilen din et prangende utseende, kan du være trygg på at den kompromitterer i ytelse eller kvalitet.