Frontleppe V.1 Audi Rs6 C7

Spar 54%
MaxtonSKU:AU-RS6-C7-FD1C-D
Ingen anmeldelser

Produktoverflate: KARBONIMITASJON
Pris:
Salgspris1.899,- Ordinær pris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Frontleppe V1 Audi RS6 C7

Frontleppen V1 er designet for å passe perfekt til din Audi RS6 C7. Den gir bilen din et aggressivt og sportslig utseende, samtidig som den forbedrer aerodynamikken og stabiliteten. Med sin høye kvalitet og holdbarhet er denne frontleppen et must-have-tilbehør for alle Audi RS6 C7-eiere.

Stilfullt Design

Denne frontleppen er laget av holdbare materialer av høy kvalitet som sikrer langvarig ytelse og beskyttelse. Den har et stilfullt design med skarpe kanter og en subtil spoiler-effekt som gir bilen din et unikt og iøynefallende utseende.

Forbedret Aerodynamikk

Frontleppen er utformet for å forbedre bilens aerodynamikk ved å redusere luftmotstanden og forbedre stabiliteten. Dette resulterer i bedre kjøreegenskaper og økt kjøreglede.

Enkel Installasjon

Frontleppen er lett å installere og passer perfekt til din Audi RS6 C7. Alt nødvendig monteringsutstyr og instruksjoner er inkludert, slik at du raskt kan gi bilen din et nytt utseende.

Høy Kvalitet og Holdbarhet

Denne frontleppen er laget av materialer av høy kvalitet som tåler tøffe værforhold og daglig bruk. Den er designet for å vare og beholde sitt stilfulle utseende i lang tid.

- Laget av holdbare og slitesterke materialer- Perfekt passform for Audi RS6 C7- Enkel montering med inkludert monteringsutstyr og instruksjoner- Forbedrer aerodynamikken og stabiliteten til bilen- Stilfullt design med skarpe kanter og spoiler-effekt