Spoiler Cap Audi A6 C7 S-Line Sedan

Spar 1.200,-
MaxtonSKU:AU-A6-C7-SLINE-CAP1G-D
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.599 kr Ordinær pris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi A6 C7 S-Line: Oppgrader bilen din i dag

Drømmer du om å oppgradere bilen din til et mer urbane og stilfulle utseende? Vår Spoiler Cap for Audi A6 C7 S-Line er nøyaktig det du trenger. Perfekt passform for Audi A6 C7 S-Line Sedan 2011 og senere modeller. Denne kraftig ettermonteringsdelen vil dramatisk forbedre bilens estetiske karakter.

Robust og stilig design

Produktet er produsert i høyt kvalitets Abs-plast, spesielt opprettet for bruk i bilindustrien. Abs plastprodukter kjennetegnes ved økt styrke og fleksibilitet. Det er verdt å merke seg at bare den ene siden av spoileren er strukturbelagt.

Komplett Sett: Enkel installasjon

I dette komplette settet inngår en Spoiler Extension med 3M Tape for sikker og holdbar montering, samt avfettingsduk for å sikre optimal vedheft. Dette produktet har mottatt TÜV Materialgutachten-sertifisering (TÜV-sertifiser for materiale), slik at du kan være sikker på produktets kvalitet og holdbarhet.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, vi er stolte av å bringe deg denne toppkvalitetsdelen til ditt kjøretøyoppgraderingsprosjekt.