Frontleppe Racing V.2 Audi Rs6 C6

MaxtonSKU:AU-RS6-C6-CNC-FD2A
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.699,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgradering med Frontleppe Racing V.2 Audi Rs6 C6 for Den Ultimative Bil

Introduserer den innovative Frontleppe Racing V.2 Audi Rs6 C6, en uunnværlig tilleggsdel for alle bilentusiaster. Denne frontleppen er designet med ABS-plast som er velkjent for sin bruk i bilindustrien, spesielt for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast sikrer høy holdbarhet og unik fleksibilitet, hvilket har ført til dens TÜV-godkjenning.

Høy Kvalitet og Utprøvde Materialer

ABS-plast er et materiale som er kjent for sin holdbarhet, og vår frontleppe viser nettopp dette. Vi har strenge kvalitetskrav, og vi sikrer at produktene vi tilbyr er TÜV-godkjente. Dette sikrer at du mottar det beste produktet mulig, et produkt som både er holdbart og stilig.

Dramatisk Forbedret Utseende med Vår Frontleppe

Denne frontleppen garanterer en dramatisk forbedring av bilens utseende. Den leveres monteringsklar, sammen med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert, slik at du kan sette den på plass raskt og enkelt.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, lover vi å levere kun de beste og mest pålitelige biltilbehørene. Du kan stole på oss for kvalitet, holdbarhet, og et produkt som vil forvandle din bil til den absolutte drømmemaskinen.