Spoiler Cap Audi A6 C6 S-Line (Preface)

MaxtonSKU:AU-A6-C6-SLINE-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Audi A6 C6 S-Line

Forbedre kjørerfaringen din med vår høykvalitets Spoiler Cap for Audi A6 C6 S-Line. Designet for å passe perfekt til Audi A6 C6 S-Line (Preface) modellene fra 2004 til 2008, dette settet gir bilen din det utseendet og følelsen du har ønsket.

Kvalitetsmaterialer for overlegen holdbarhet

Produktet er laget av supersterk Abs-plast. Abs-materialer er designet spesielt for bruk i bilindustrien, noe som gir økt styrke og fleksibilitet. Disse materialene brukes ofte i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Dette gir deg en slitesterk og pålitelig spoiler cap som kan håndtere de tøffeste veiforholdene.

Komplett sett for enkel installasjon

Settet inkluderer en Spoilerforlengelse med 3M-tape for enkel og trygg montering. I tillegg følger det med en avfettingsklut og monteringsveiledning for enkel installasjon. Dette gjør det mulig for deg å oppgradere bilen din med letthet, uavhengig av din mekaniske erfaring.

oppgradere bilen din med letthet, uavhengig av din mekaniske erfaring.

TÜV-sertifisert

Dette produktet TÜV Materialgutachten sertifisert (TÜV sertifisere for materiale), noe som sikrer kvalitet og sikkerhet du kan stole på. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi for kvaliteten på våre produkter.