Sideskjørt Audi A6 C6 S-Line 04-11

Spar 600,-
MaxtonSKU:AU-A6-C6-SLINE-SD1T-D
Ingen anmeldelser

Produktoverflate: TEKSTUR
Pris:
Salgspris1.399 kr Ordinær pris1.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Sideskjørt til Audi A6 C6 S-line 04-11

Dette stilige sideskjørtet er spesialdesignet for å passe perfekt til Audi A6 C6 S-line 04-11. Med dette skjørtet kan du forbedre utseendet på bilen din og legge til et snev av sportslighet.

Holdbar konstruksjon

Sideskjørtet er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk og beskyttelse mot slitasje. Det er motstandsdyktig mot værforhold og veipåvirkninger, slik at det holder seg i god stand i mange år.

Perfekt passform

Dette sideskjørtet er spesialdesignet for å passe perfekt til Audi A6 C6 S-line 04-11. Det følger bilens linjer og forbedrer dens eleganse og sportslige utseende.

Enkel installasjon

Sideskjørtet leveres med alt nødvendig monteringsutstyr, og installasjonen er enkel og rask. Du trenger ikke spesialverktøy eller profesjonell hjelp for å få det installert. Følg bare de enkle instruksjonene, og skjørtet vil være klart til bruk på kort tid.

Øk bilens verdi

Med dette sideskjørtet kan du ikke bare forbedre utseendet på bilen din, men også øke dens verdi. Sideskjørtet gir et mer dynamisk og sportslig preg, som vil gjøre bilen din mer attraktiv for potensielle kjøpere.

  • Passer til: Audi A6 C6 S-line (sedan) 2004-2011
  • Materiale: Slagfast plast
  • Farge: Svart
  • Monteringsutstyr inkludert: Ja
  • Vekt: 4 kg