Frontleppe Hybrid Audi Rs6 C5

Spar 2.500,-
MaxtonSKU:AU-RS6-C5-FD1G+CNCA-D
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.199 kr Ordinær pris4.699 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Har du en Audi RS6 C5 og ønsker å gi den et mer imponerende utseende? Da er vår frontleppe det perfekte tilbehøret. Med denne hybride fronthaken vil du ikke bare øke aerodynamikken og stabiliteten til bilen din, men også gi den et unikt og sportslig utseende som vil skille seg ut på veien.

Design forbedret aerodynamikk

Denne frontleppen er spesielt designet med aerodynamikk i tankene. Med sitt strømlinjeformede og aggressive utseende vil den bidra til å redusere luftmotstand og forbedre kjøreegenskapene til Audi RS6 C5. Du vil oppleve bedre stabilitet og håndtering, spesielt ved høyere hastigheter.

Høykvalitets materialer

Vår frontleppe er laget av holdbare materialer av høy kvalitet. Den er konstruert for å tåle vær og vind, og vil ikke falme eller miste sin glans over tid. Du kan være trygg på at den vil vare lenge og holde seg i god stand, uansett hvor og hvordan du kjører bilen din.

Enkel montering

Montering av denne frontleppen er en enkel og rask prosess. Den er spesifikt utformet for å passe perfekt til Audi RS6 C5, og følger med alle nødvendige festemidler og instruksjoner. Du trenger ikke å bekymre deg for komplisert installasjon - du kan enkelt gjøre det selv hjemme.

Gi bilen din et unikt preg

Med vår frontleppe vil din Audi RS6 C5 virkelig skiller seg ut fra mengden. Det unike designet og de sportslige linjene vil få blikkene til å følge med på veien. Enten du er en bilentusiast eller bare ønsker å legge til et snev av stil til bilen din, er denne fronthaken et perfekt valg.

  • Laget av holdbare materialer av høy kvalitet
  • Designet for å forbedre aerodynamikk og stabilitet
  • Enkel montering med medfølgende festemidler og instruksjoner
  • Passer perfekt til Audi RS6 C5