Sentersplitter Bak (Uten vertikale finner) Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback

MaxtonSKU:AU-A5-SLINE-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak (Uten vertikale finner) Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback

Oppdag det ultimate nivået av stil og funksjon med vår Sentersplitter Bak (Uten vertikale finner) for Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback. Produsert av ABS-plast, er denne splitteren designet for å vare med sin overlegne holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast er ofte brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosseridele. Hvert produkt går gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent for å sikre den høyeste kvaliteten.

Fremragende Utseende Og Funksjonalitet

Med denne splitteren vil din Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback umiddelbart få et drastisk forbedret utseende. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige festeelementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ikke nødvendig med noen ekstra trinn for å fullføre monteringen.

Maxton Design Forhandler

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan du stole på oss for å levere de beste produktene til din bil. Når det kommer til stil, holdbarhet og funksjonalitet, er vår Sentersplitter Bak (Uten vertikale finner) for Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback det naturlige valget.