Sentersplitter Bak (Med vertikale finner) Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback

MaxtonSKU:AU-A5-SLINE-RD1+RD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak for Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback med Vertikale Finner

Utforsk verdensklasse ABS plast Diffuser spesielt designet for Audi A5 S-Line 8T Coupe / Sportback. Denne produktet er en visuell godbit for bilentusiaster som gir et drastisk forbedret utseende på baksiden av bilen din. Laget av det mest brukte ABS plastmaterialet i bilindustrisegmentet for støtfangerfabrikasjon og produksjon av andre karosserideler, dette produktet overholder høye kvalitetsstandarder og går gjennom strenge TÜV godkjenning for å sikre ekstrem holdbarhet, fleksibilitet og premium kvalitetsmaterialer.

Monteringsklar Diffuser

Du vil sette pris på det faktum at denne ABS plast Diffuser kommer monteringsklar med hele settet av nødvendige monteringskomponenter. Du vil også få en monteringsmanual rik på klare instruksjoner som gjør monteringen trinnvis, sømløs og praktisk talt problemfri.

Tilpassede Etterbehandlingsalternativer

En annen imponerende egenskap ved denne ABS plast Diffuser er at den gir deg friheten til å velge blant tre forskjellige etterbehandlingsalternativer. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.