Sidesplittere Bak Audi Rs5 8T / 8T Fl

MaxtonSKU:AU-RS5-1F-RSD1G
Ingen anmeldelser

Produktoverflate: GLANS
Pris:
Salgspris1.199,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Sidesplittere for Audi RS5 8T / 8T FL

Forbedre stilen og aerodynamikken til din Audi RS5 med våre elegante og aerodynamiske sidesplittere. Disse sidesplitterene er spesielt designet for RS5 8T / 8T FL-modellene og gir en perfekt passform og et forbedret utseende til bilen din.

Perfekt passform

Våre sidesplittere er presisjonslaget for å passe perfekt til din Audi RS5 8T / 8T FL. Du trenger ikke å bekymre deg for noen tilpasninger eller modifikasjoner - alt du trenger å gjøre er å montere dem og nyte det forbedrede utseendet.

Utmerket kvalitet

Våre sidesplittere er laget av høykvalitets materiale som sikrer holdbarhet og lang levetid. Du kan stole på at disse sidesplitterene vil motstå vær og vei forhold og beholde den elegante stilen til din Audi RS5 i lang tid.

Enkel installering

Monteringen av våre sidesplittere er enkel og krever ikke spesielle verktøy eller ferdigheter. Du får med alt du trenger for å fullføre installasjonen på kort tid, slik at du kan komme deg ut på veien og nyte den forbedrede stilen umiddelbart.

Bestill nå!

Forbedre utseende og aerodynamikk på din Audi RS5 med våre sidesplittere! Kjøp nå hos Nomax.no og få den perfekte stylingen for din bil.

  • Passer Til: Audi RS5 8T / 8T FL
  • Materiale: Høykvalitets materiale
  • Montering: Enkel installering, ingen modifikasjoner nødvendig
  • Inkludert: Sidesplittere for bakre støtfanger