Side Skirts Diffusers Audi RS5 Sportback F5 Facelift

MaxtonSKU:AU-RS5-2F-SB-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers Audi RS5 Sportback F5 Facelift

Sidekjørtet av ABS-plast er et robust og holdbart produkt som kjennetegner mye av bilindustrien. Laget for å gi bilen et kraftig utseende og forbedret ytelse. ABS-plasten er populært brukt i produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet er strengt testet og TÜV-godkjent, sikret for høy holdbarhet og fleksibilitet.

Forbedret bilutseende med sidekjørtet

Gi din bil en estetisk oppgradering med vårt sidekjørt i ABS-plast. Det gir et drastisk bedre utseende på begge sider av kjøretøyet, samtidig som det forbedrer den aerodynamiske funksjonaliteten. Det kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringskomponenter og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra steg er nødvendig, noe som gjør monteringsprosessen enkel og problemfri.

Maxton Design Produkter i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Gjennom vårt partnerskap med Maxton Design kan vi tilby våre kunder høykvalitetsprodukter designet for å forbedre både utseendet og ytelsen på kjøretøyet ditt. Trust our expertise in offering top-notch, TÜV-approved ABS plastic products.