Frontleppe + Flaps V.1 Audi RS5 F5 Facelift

MaxtonSKU:AU-RS5-2F-FD1G+FSF
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris6.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din Audi RS5 F5 Facelift med vår Frontleppe + Flaps V.1

Holdbar og fleksibel Frontleppe

Frontleppen vår er laget av ABS-plast, et materiale som er velkjent i bilindustrien for sin holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plasten brukes mye for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet, takket være sine høye ytelse og robusthet. Produktet gjennomgår strenge kvalitetsprosesser og er TÜV-godkjent for å sikre dens høye holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet på materialet den er laget av.

Enkel montering for umiddelbar forbedring

Frontleppen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en brukerveiledning med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig. Når den først er montert, vil frontleppen gi bilen din et drastisk bedre utseende, og forbedrer bilens generelle estetikk uten å gå på akkord med funksjonalitet.

Velg Maxton Design for kvalitet og tillit

Vi står bak vår Frontleppe + Flaps V.1 så mye at vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ved å velge oss, kan du være sikker på at du mottar et produkt som er designet for å oppfylle dine behov, samtidig som du støtter et selskap som er dedikert til å levere høykvalitets, pålitelige produkter for bilentusiaster.