Frontleppe V.1 Audi A5 F5 S-Line

MaxtonSKU:AU-A5-2-SLINE-FD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Audi A5 F5 S-Line med vår Frontleppen V.1

Kjør med stil med vår vakkert utformede Frontleppen V.1 Audi A5 F5 S-Line. Laget av høykvalitet ABS-plast, er frontleppen et optimalt valg for bilentusiaster som er ute etter kvalitet og styrke. ABS-plasten som brukes i frontleppen, brukes i stor grad av bilindustrien for å produksjon av fabrikkfanger og andre karosserideler, og sikrer holdbarhet og fleksibilitet.

Høykvalitetsmaterialer og streng kvalitetskontroll

På vår Maxton Design forhandler, gjennomgår hvert produkt en streng kvalitetskontroll og TÜV-godkjenning for å sikre høy kvalitet og holdbarhet. Med disse kvalitetssikringsprosessene i bakhodet, kan du være trygg på at du velger det absolutt beste for bilen din.

Problemfri Montering

Frontleppen leveres klar til montering med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du trenger ikke å bekymre deg for noen ekstra trinn, bare følg instruksjonene og forbedre bilens utseende på null tid.

Velg den som passer best med bilen din og kjør med stil. Hvis du leter etter høykvalitets Audi A5 deler i Norge, er du på rett sted.