Spoiler Cap Audi Rs4 B9 Avant

MaxtonSKU:AU-RS4-B9-AV-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi RS4 B9 Avant - Maksimer Din Bilens Utseende

Spoiler Cap Audi RS4 B9 Avant er den ideelle biloppgraderingen for de som søker maksimal ytelse og overlegen stil. Spesielt laget for 2017 Audi RS4 B9 Avant, productrange utmerker seg med tøff design og høy kvalitet.

Alt Inkludert For Enkel Installasjon

Installer din nye Spoiler Cap Audi RS4 B9 Avant enkelt og problemfritt. Dette settet inneholder en spoilerutvidelse med 3M Tape for øyeblikkelig og sikker anlegg, sammen med en avfetningsduk for å sikre best mulig overflaterengjøring før anlegg.

Bygget For Holdbarhet Med Abs-Plast

Denne produktserien er laget av Abs-plast, et materiale kjent for økt styrke og fleksibilitet. Abs-plast er mye brukt i bilindustrien, spesielt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler.

TÜV Materialgutachten-Sertifisert Produkt

Du kan være sikker på produktets kvalitet da det har oppnådd TÜV Materialgutachten-sertifisering, som sertifiserer for materialets kvalitet og holdbarhet. Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, er vi stolte av å tilby disse førsteklasses produktene.

Med Spoiler Cap Audi RS4 B9 Avant, får du ikke bare en oppgradering som forbedrer din bils estetikk, men også en som sikrer langvarig ytelse.