Sidesplittere Bak Audi A4 B9 S-Line

MaxtonSKU:AU-A4-B9-SLINE-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Audi A4 B9 S-Line: Forvandle Utseendet av Din Bil

Audi A4 B9 S-Line sidesplittere er et essensielt tilskudd for bilentusiaster som ønsker et unikt og oppsiktsvekkende utseende til sin bil. Laget av ABS-plast, er dette kvalitetsproduktet i stand til å motstå strenge betingelser og fortsatt beholde sin holdbarhet og fleksibilitet. ABS-plast er vidt akseptert i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet.

Kvalitet og Varighet

Denne sidesplitteren er laget for å tåle testen av tid. Den har bestått strenge TÜV-kvalitetskrav, og er kjent for sin overlegne holdbarhet. Dette er takket være det avanserte materialet den er laget av, som sikrer at den beholder sin integritet selv under de tøffeste forholdene.

Enkel installasjon

Med all nødvendig monteringsutstyr og en klar instruksjonsmanual inkludert, vil montering av dette produktet være en lek. Det er ikke nødvendig med ekstra trinn, slik at du kan gi bilen din det drastiske utseendet du ønsker på kort tid.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å kunne tilby deg dette høykvalitetsproduktet. Gi bilen din det utseendet den fortjener med vår Audi A4 B9 S-Line sidesplitter.