Sentersplitter Bak Audi A4 B9 S-Line

MaxtonSKU:AU-A4-B9-SLINE-AV-RD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Utseendet På Din Audi A4 B9 S-Line Med Vår Sentersplitter Bak

Visse dine kjøreferdigheter med en oppgradering for din Audi A4 B9. Med sin slående estetikk og forbedret ytelse, gir denne Sentersplitter Bak et dramatisk kraftigere utseende til bilen. Laget av slitesterke ABS-plast, går den gjennom strenge kvalitetskrav for å få TÜV-godkjenning, noe som garanterer langvarig holdbarhet og fleksibilitet.

Laget Med Kvalitets ABS-plast

Denne Sentersplitter Bak for Audi A4 B9 S-Line er laget av robust ABS-plast, et materiale som er beryktet i bilindustrien for sin holdbarhet og pålitelighet. Med sin høye holdbarhet og fleksibilitet holder den seg godt under press, og sikrer at bilen din ser bra ut i mange år fremover.

Monteringsklar Med Monteringsmanual

Det er ingen ekstra trinn å ta. Diffuseren kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Du kan enkelt sette den på bilen din og begynne å vise frem den nye, oppgraderte stilen.

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan du være trygg på at du mottar et produkt av høy kvalitet når du handler hos oss.