Frontleppe V.1 Audi S4 / A4 S-Line B9

Spar 34%
MaxtonSKU:AU-A4-B9-SLINE-FD1G-D
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.699,- Ordinær pris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Frontleppe Svart Glans V1 Audi S4 / A4 S-line B9

Gir bilen din det perfekte utseendet med denne frontleppen. Denne leppen er laget av høykvalitets materiale som gir et elegant og sporty utseende til din Audi S4 / A4 S-line B9. Med en perfekt passform er den enkel å installere og gir deg økt aerodynamikk på veien.

Elegant og sporty design

Denne frontleppen er designet for å forbedre stilen på din Audi S4 / A4 S-line B9. Den gir bilen din et aggresivt og dynamisk utseende som skiller seg ut fra mengden.

Høykvalitets materiale

Våre frontlepper er laget av holdbart og slitesterkt materiale av høy kvalitet. Dette sikrer at frontleppen vil tåle ulike værforhold og kjørebelastninger, samtidig som den beholder sitt opprinnelige utseende over tid.

Perfekt passform og enkel installasjon

Frontleppen er spesielt designet og tilpasset Audi S4 / A4 S-line B9-modeller. Den har en perfekt passform, slik at du enkelt kan montere den på bilen din uten behov for ekstra tilpasninger.

Økt aerodynamikk og stabilitet

Ved å montere denne frontleppen vil du oppleve økt aerodynamikk og stabilitet når du kjører. Frontleppen reduserer luftmotstanden og bidrar til bedre veigrep og stabilitet ved høye hastigheter.

  • Materiale: Høykvalitets plast
  • Farge: Svart
  • Passer til: Audi S4 / A4 S-line B9
  • Enkel installasjon
  • Øker aerodynamikk og stabilitet