Spoiler CAP Audi S4 B8 FL Sedan

MaxtonSKU:AU-S4-B8F-CAP1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi S4 B8 Facelift Sedan

Oppgradere din Audi S4 B8 Facelift Sedan 2012-2015 med vår premium Spoiler Cap laget av high-end Abs-plast. Utformet med presisjon for å sikre topp kvalitet og perfekt passform, er dette produktet det ultimate valget for din bil.

Produkt Detaljer og Innhold

Dette komplette settet inneholder vår Spoilerfoforlengelse Med 3M Tape samt en effektiv Fettreduksjonsklut. Perfekt utformet for å være enkel å installere mens du får bilen til å se fantastisk ut.

Kjenn forskjellen med vårt Abs-plast produkt. Abs-plast ble spesielt opprettet for bruk i bilindustrien og er kjent for sin styrke og fleksibilitet. Vårt produkt er også TÜV Materialgutachten sertifisert, slik at du kan være trygg på kvaliteten.

Distribuert av Maxton Design i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Oppgradere din bil med topp kvalitetsprodukter laget for bilentusiaster.

Vår høykvalitets Spoiler Cap er perfekt for din Audi S4 B8 Facelift Sedan. Opplev uovertruffen kvalitet og design som bare er tilgjengelig gjennom Maxton Design.

Perfekt Passform og Kvalitet

Vårt Spoiler Cap bringer ut det beste i din Audi, uansett om du er på vei eller står stille. Vårt produkt er ikke bare av den høyeste kvaliteten, men også innredet med oppmerksomhet til detaljer for å sikre den perfekte passformen.

Forvandle din Audi S4 B8 Facelift Sedan i dag med vårt topp kvalitetsprodukt. Ikke nøl med, oppgrader bilen din nå!