raptor-nomax-blog-baner

I verden av overflatebeskyttelse er RAPTOR en av de mest allsidige produktene. Men for å oppnå de beste resultatene, er nøkkelen riktig overflateforberedelse. I denne delen av bloggen vil vi se nærmere på hvordan du forbereder forskjellige materialer for RAPTOR-applikasjon.

1. Metall og aluminium:

Forberedelse av metall og aluminium for RAPTOR-applikasjon krever noen trinn. Først må overflaten slipes, deretter påføres en passende primer. For aluminium er et ekstra trinn å bruke en heftaktivator i vanskelig tilgjengelige områder.

2. Marineapplikasjoner:

RAPTOR er ideell for marineapplikasjoner på grunn av dens vanntette egenskaper. Det er imidlertid viktig å la den herde ordentlig før den nedsenkes i vann.

3. Felger:

Har du noen gang tenkt på å bruke RAPTOR på felgene? Det er mulig! Nøkkelen er riktig forberedelse av felgene, inkludert sliping og priming.

4. Plastikk og tre:

RAPTOR er så allsidig at den kan brukes på de fleste plasttyper og på tre. I begge tilfeller er det viktig at overflaten er riktig forberedt, noe som kan inkludere sliping og bruk av en heftaktivator.

5. Betong, glassfiber og andre overflater:

RAPTOR kan brukes på mange forskjellige overflater, inkludert betong, glassfiber, grunnlakk og mange andre. Nøkkelen er alltid riktig overflateforberedelse.

Oppsummering:

RAPTOR er et ekstremt allsidig produkt som kan brukes på mange forskjellige overflater. Men nøkkelen til å oppnå de beste resultatene er riktig overflateforberedelse. I kommende deler av bloggen vår vil vi se nærmere på hvert av disse trinnene, slik at du kan få de beste mulige resultatene med RAPTOR.

raptor-products-nomax-blog

Søknad og praktiske tips

Når du allerede vet hvordan du forbereder forskjellige overflater for RAPTOR-applikasjon, er det på tide å lære mer om selve søknadsprosessen. I denne delen av bloggen vil vi fokusere på praktiske tips for RAPTOR-applikasjon.

1. Valg av verktøy:

Er det bedre å bruke en sprøytepistol eller en rulle? Begge verktøyene har sine fordeler. En sprøytepistol gir en jevn tekstur, mens en rulle gir en ru overflate. Valget avhenger av ønsket sluttresultat.

2. Ruller:

For de som velger en rulle, anbefales det å bruke en grovkornet skumrulle. RAPTOR tilbyr et dedikert rullesett som gir de beste resultatene.

3. Pistoler:

Hvis du velger en pistol, tilbyr RAPTOR to dedikerte sprøytepistoler. Valget avhenger av ønsket tekstur og brukerens erfaring.

4. Rengjøring og reparasjoner:

Uhell skjer. Hvis du ved et uhell søler produktet eller ønsker å fjerne "sprøytestøv", finnes det forskjellige rengjørings- og reparasjonsmetoder. Nøkkelen er å handle raskt og bruke de riktige løsemidlene eller verktøyene.

5. Tørketider og lag:

For å oppnå de beste resultatene er det viktig å følge de anbefalte tørketidene og antall lag. RAPTOR er et høyeffektivt produkt, men som enhver maling, krever det riktig tid for herding.

6. Temperatur og fuktighet:

Under RAPTOR-applikasjonen er det viktig å ta hensyn til omgivelsesforholdene. For lav temperatur eller høy fuktighet kan påvirke tørkeprosessen og produktets endelige utseende.

7. Endelige tips:

Uavhengig av valgt søknadsmetode er nøkkelen å følge instruksjonene og produsentens anbefalinger nøye. Dette vil gi deg en holdbar og estetisk belegg som vil vare i mange år.

 raptor-pickup-nomax-blog

Blandingsforhold og justering av konsistens

For å oppnå de beste resultatene med RAPTOR-produktet, er nøkkelen riktig blanding og justering av konsistens. I denne delen av bloggen vil vi se nærmere på hvordan man korrekt blander RAPTOR og hvordan man justerer konsistensen etter dine behov.

1. Nøkkelblandingsforhold:

Å blande RAPTOR med herder og fargestoff er avgjørende for å oppnå optimale resultater. Her er de grunnleggende forholdene du bør kjenne til:

Etter volum: Bland 3 deler RAPTOR med 1 del herder og legg til 10% farge.

Etter vekt: For 100g RAPTOR, legg til 30g herder og opptil 10g fargestoff.

Husk at de nøyaktige forholdene kan variere avhengig av det spesifikke produktet eller bruken, så det er alltid lurt å sjekke produsentens offisielle instruksjoner.

2. Fortynning av RAPTOR:

Har du noen gang lurt på om du kan fortynne RAPTOR for å justere konsistensen? Svaret er ja! RAPTOR kan fortynnes opptil 20%. Hvis du bestemmer deg for å fortynne RAPTOR, anbefales det å bruke en uretanbasert fortynner. Dette vil bevare produktets egenskaper og gi ønsket konsistens.

3. Hvorfor er forhold viktige?

Korrekt blanding av RAPTOR er nøkkelen til å oppnå en holdbar, motstandsdyktig belegg. Hvis blandingsforholdene ikke følges, kan det påvirke tørketiden, holdbarheten og produktets endelige utseende. Derfor er det alltid verdt å ta deg tid til å nøyaktig måle ingrediensene.

Hvordan oppnå den perfekte finishen med RAPTOR?

1. Matt eller glanset? Valget er ditt!

Selv om RAPTOR naturlig tørker til en satin finish, finnes det måter å justere glansnivået på. Hvis du ønsker en matt overflate, tilbyr mange selskaper spesielle matteringsmidler. Husk imidlertid at å legge dem til kan påvirke produktets elastisitet. På den annen side, hvis du drømmer om mer glans, kan du dekke RAPTOR med en klar 2K lakk. Men vær forsiktig! Disse lakkene er kanskje ikke like holdbare som RAPTOR.

2. Sikkerhet først: Hvordan gjøre RAPTOR sklisikker?

Selv om RAPTOR i seg selv ikke er sklisikker, er det en enkel løsning for å gjøre den slik. Bare legg til RAPTOR Traction i det siste laget før du påfører det. Dette er den perfekte løsningen for fortau eller andre steder hvor grep er nøkkelen.

3. Glatt eller teksturert?

Med RAPTOR kan du oppnå forskjellige finish effekter. Hvis du ønsker en glatt overflate, øk trykket i pistolen eller legg til en passende fortynner. Hvis du derimot ønsker en overflate med mer utpreget tekstur, følg de grunnleggende applikasjonsinstruksjonene.

4. Når kan du dekke et lag av RAPTOR med et annet stoff?

Før du dekker RAPTOR med et annet stoff, sørg for at produktet er helt tørt. Vanligvis, vent 24 timer for å være sikker på at RAPTOR er klar for videre behandling.

5. Farger og farging:

Hvis du vil farge RAPTOR, husk at den er kompatibel med de fleste løsningsmiddelbaserte lakkeringssystemer. Imidlertid kan det å legge til metalliske farger være en utfordring på grunn av muligheten for at metalliske korn "synker".

 

Oppsummering:

RAPTOR tilbyr et bredt spekter av finishmuligheter, slik at du kan tilpasse produktet etter dine behov. Enten du leter etter en matt finish, sklisikker overflate eller en glatt finish, har RAPTOR en løsning for deg!

raptor-black-pickup-nomax-blog



Sjekkliste for RAPTOR Farging med Dedikerte Fargestoffer

  1. Hvorfor bruke dedikerte fargestoffer for RAPTOR?

    For å sikre at RAPTOR på kjøretøyet ditt har den unike fargen du ønsker, er det viktig å bruke dedikerte fargestoffer. Disse fargestoffene, tilgjengelige på nomax.no, er spesielt designet for å være kompatible med RAPTOR og gi best mulig resultat.

  2. Er dedikerte fargestoffer bedre enn standard pigmenter?

    Absolutt! Selv om RAPTOR kan farges med standard løsningsmiddelbaserte grunninger, gir dedikerte fargestoffer, som de du finner i vårt sortiment, et bredere spekter av farger og sikrer en mer nøyaktig match med dine ønsker.

  3. Hva om fargen ikke er som forventet?

    Ikke noe problem! Hvis RAPTOR-fargen ikke er som du hadde forventet, kan du enkelt påføre et nytt lag med riktig nyanse av våre dedikerte fargestoffer. Hvis fargene er veldig forskjellige, er det best å slipe overflaten og påføre et nytt lag.

  4. Hvordan oppnå en "levende" farge?

    For de beste resultatene anbefaler vi å bruke våre dedikerte fargestoffer fra et løsningsmiddelsystem. Gjør alltid en prøvesprøyting for å sikre at den oppnådde fargen samsvarer med forventningene dine.

  5. Kan jeg bruke metalliske farger med RAPTOR?

    Selv om du teknisk sett kan legge til metalliske farger i RAPTOR, kan sluttresultatet avvike fra forventningene dine. Metalliske pigmenter kan "synke" i belegget, noe som gir en annen effekt enn forventet. Derfor anbefaler vi alltid en prøvesprøyting før full applikasjon.

Konklusjon:

RAPTOR er ikke bare en utmerket beskyttelse for kjøretøyet ditt, men gir også muligheten for individualisering. Med vårt brede spekter av dedikerte fargestoffer og enkel fargeprosess, kan du være sikker på at kjøretøyet ditt vil se akkurat ut som du ønsker. Husk alltid å følge produsentens anbefalinger og bruke de riktige produktene for farging. Besøk nomax.no for å utforske vårt utvalg av dedikerte fargestoffer for RAPTOR.

Ulike aspekter ved RAPTOR

Hvor lenge vil RAPTOR beskytte underlaget ditt?

Når du vurderer å kjøpe et produkt for å beskytte kjøretøyet ditt, er et av de viktigste spørsmålene: "Hvor lenge vil det vare?". RAPTOR, kjent for sin utmerkede kvalitet og ytelse, er et av de beste valgene på markedet. Men hvor lenge varer det egentlig?

1. RAPTORs levetid:

Når RAPTOR er riktig påført, vil den vare i mange år. Dens holdbarhet avhenger av mange faktorer, som påføringsmetode, underlagsforberedelseskvalitet og beskyttelseslag. Videre har RAPTOR utmerket UV-stabilitet, noe som betyr at den ikke falmer selv etter lang tids eksponering for sollys.

2. Tester i virkeligheten:

Du trenger ikke bare stole på vårt ord. I Storbritannia ble det utført tester på en Land Rover beskyttet med RAPTOR i 2015. Etter år med intens bruk under forskjellige forhold, ser kjøretøyet fortsatt feilfritt ut, uten synlige slitasjemerker.

3. Lagringstid:

Hvis du lurer på hvor lenge du kan lagre et uåpnet RAPTOR-sett, er svaret: 2 år fra produksjonsdatoen. Dette sikrer at produktet er klart til bruk når du trenger det.

4. Ytelse sammenlignet med konkurrentene:

Du kan lure på hvorfor et RAPTOR-sett ser ut til å dekke mer overflate enn andre produkter på markedet. Hemmeligheten ligger i mengden produkt. De fleste konkurrerende merker leverer bare 2L produkt i settet, mens RAPTOR tilbyr en full 4 flasker med sprayprodukt. Dette betyr at ett sett kan dekke understellet på en middels lastebil.

Oppsummering:

RAPTOR er ikke bare et annet produkt på markedet. Det er en teknologisk avansert løsning som har blitt testet under de tøffeste forholdene for å sikre høyeste kvalitet og holdbarhet. Hvis du leter etter et pålitelig produkt for å beskytte kjøretøyet ditt, er RAPTOR det perfekte valget.

Produsenter