yokohama_dekk_nomax_baner

Produktutvalg og Innovasjon: Hva gjør Yokohama unik?

Yokohama er verdens sjette største dekkprodusent, med hovedkontor i Tokyo, Japan. Selskapet ble grunnlagt i 1917 og har siden da kontinuerlig investert i forskning og utvikling. De tilbyr dekk for ulike typer kjøretøy: fra personbiler, gjennom sportslige, til lastebiler og fly. I tillegg sysselsetter Yokohama omtrent 1000 personer i forsknings- og utviklingssentre, og investerer over 100 millioner dollar i dette hvert år.

yokohama_dekk_nomax_blog_2

Valgkriterier: Hva kan du forvente av denne artikkelen?

I denne artikkelen fokuserer vi på Yokohama av flere grunner. For det første, kvaliteten på produktene – dekkene testes under forskjellige forhold, både i Japan og i Europa. For det andre, innovasjon – selskapet introduserer stadig nye teknologier og løsninger. For det tredje, kundeanmeldelser og ekspertuttalelser, som bekrefter Yokohamas renommé og posisjon i markedet.

yokohama_dekk_nomax_blog_1

Yokohama i fokus: Hvorfor dette merket skiller seg ut

Hvorfor er Yokohama verdt å merke seg? Selskapet produserer dekk i 12 fabrikker over hele verden, noe som vitner om deres globale rekkevidde. Deres flaggskipprodukter er dekk for høytytende sportsbiler og terrengdekk. I tillegg er Yokohama en pioner innen forskning og utvikling. Dekktester utføres under forskjellige forhold – fra tørre og våte i Daigo i Japan, til vinterforhold i Takasu, også i Japan. Selskapet bruker også internasjonale testanlegg, som Nurburgring i Tyskland og IVALO i Finland.

Avslutning: Oppdag Yokohamas brede utvalg

Yokohama er en produsent som fortjener din oppmerksomhet. Ved å tilby et bredt utvalg av dekk, fra de for personbiler til lastebiler og fly, investerer selskapet kontinuerlig i innovasjon og kvalitet. Hvis du er på utkikk etter dekk som er resultatet av avansert forskning og testing, er Yokohama et av de beste valgene på markedet. Vi oppfordrer deg til å bli bedre kjent med deres tilbud.

yokohama_dekk_nomax_blog_3